KSV Rumbeke 2 - 0 KFC Varsenare

Wedstrijd Akern op zaterdag 16 maart 2024 om 19:00

Verslag wedstrijd

Op zaterdagavond 16 maart 2024 hadden we het genoegen de heren van KFC Varsenare te verwelkomen in de Rumbeekse Arena. Bij Varsenare treffen we een oude bekende aan, Kenneth Vonck.

Vanaf het begin van de wedstrijd nam KSVR het initiatief in de Rumbeekse Arena. We dreigden al vroeg, maar het bleef bij dreigingen. KSVR zocht naar een kans om de bal langs Vonckie te schieten, maar de kansen werden helaas niet goed benut. Varsenare kwam af en toe kijken, maar we hielden stand. KSVR domineerde de eerste helft. L. Bochet schoot op doel, maar de bal kaatste tegen de lat en in de rebound slaagden we er net niet in om te scoren. Tegen het einde van de eerste helft zakte ons team wat in, maar we kwamen niet echt in gevaar. We gingen de rust in met een 0-0.

In de tweede helft konden we de controle terugwinnen. De kansen werden opnieuw vlot voorgeschoteld, maar ze werden net niet goed benut, of Vonckie had het onder controle. We bleven op onze honger zitten, tot plots Vachtje de bal via de paal in het doel kon schieten, maar helaas werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Dat smaakt naar meer, en we moesten wachten tot de 74ste minuut toen H. Nalli de bal net wel, net niet, over de lijn wist te krijgen. Op aanwijzing van de lijnrechter werd het doelpunt goedgekeurd (1-0). Varsenare gaf zich niet zomaar gewonnen en bleef onze mannen uitdagen, maar de Rumbeekse verdediging en doelman hadden alles onder controle. Kort voor het einde konden we een prachtige aanval opzetten met Lorre en Vachtje in de hoofdrol, en voilà, Lorre kon prachtig afwerken en de 2-0 was een feit.